Goede doel 2013

Lions Club Hoogland zet zich actief in voor mensen die het minder makkelijk hebben in de huidige maatschappij.

Het ondersteunen van de Voedselbank & Zomercarnaval is voor de Lions aanleiding geweest een uitdagende tourtocht te organiseren. Op zondag 26 mei 2013 jl. vertrokken ca. 90 equipes vanaf het startpunt Royal Tulip Heerlickheijd in Ermelo richting Veluwe, Utrechtse Heuvelrug met eindbestemming Hoogland.

Opbrengst goede doelen
De totale opbrengst van de tourtocht is €7.000,- en komt geheel ten goede aan de Voedselbank en de organisatie van het Zomercarnaval, het carnavalsfeest voor mensen met een verstandelijke beperking tijdens het jaarlijkse Dorpsfeest in Hoogland.

Geslaagde dag
“Wat was alles goed georganiseerd, uitdagend en verrassend! Wij hebben mooie en nog onbekende stukjes Nederland gezien en ontzettend genoten. Wij hopen dat de opbrengsten voor de goede doelen ook super waren!”, was één van de positieve reacties na afloop.

Voor herhaling vatbaar
De positieve reacties van de deelnemers en de hoge opbrengst voor de goede doelen van de 1e Highland Rally krijgt volgende jaar zeker een vervolg. “Nu het concept vast houden en op naar de Highland Rally 2014 met zijn allen!”, aldus één van de organisatoren.